Zweeds rabat

Het Zweeds rabat wordt in Nederland ook wel potdekseldelen genoemd. Dit zijn overlappende geveldelen van hout of kunststof. Ze worden toegepast als gevelbekleding en passen zowel bij klassieke als moderne projecten. Keralit gevel- en dakrandbekleding heeft 3 verschillende modellen gevelbekleding. Het potdeksel of vlotdelen model is ons Zweeds rabat model, verder beschikken wij nog over 2 verschillende sponningdeel modellen, de 143 en 190 mm. Deze modellen kunnen zowel als verticale gevelbekleding als horizontale gevelbekleding gebruikt worden.

Hout- of kunststof Zweeds rabat

Het Zweeds rabat komt uit Scandinavië en is oorspronkelijk in hout uitgevoerd. Daardoor heeft het een aantal nadelen: het is in een beperkt aantal kleuren leverbaar en de delen zijn grof geschaafd, waardoor er splinters kunnen ontstaan. De geboden alternatieven in kunststof hebben deze nadelen niet. Keralit kunststof gevelbekleding is leverbaar als compleet systeem en in meer dan 30 kleuren leverbaar. Daarnaast is de toplaag voorzien van Renolit folie die niet splintert. Doordat Keralit gevelbeplating van kunststof is gemaakt is onderhoud verleden tijd. Alleen af en toe een sopje is genoeg om weer te kunnen genieten van uw woning. Hierdoor is Keralit zeer geschikt als gevelbekleding voor uw borstwering.

Kleurstalen

U kunt eenvoudig kleurmonsters aanvragen van de beschikbare kleuren Zweeds rabat. Dat kan geheel kosteloos via deze website. Eenvoudig een offerte aanvragen behoort ook tot de mogelijkheden. Een aanvraag neemt maar enkele minuten in beslag en u heeft de kleurstalen binnen een mum van tijd in huis.