Verticale gevelbekleding

Keralit gevelbekleding kan zowel als verticale gevelbekleding als horizontale gevelbekleding woorden gebruikt. Door de gevelbekleding verticaal te monteren krijgt u huis nog meer een eigen karakter. Kijk hier om de verschillende eigenschappen van de Keralit gevelbekleding te bekijken.

Verticale gevelbekleding in Nederland

Gevelbekleding in Nederland wordt vooral horizontaal gemonteerd zoals de potdeksel en het zweeds rabat, steeds meer komt de verticale montage voor. Deze wordt nu vooral veel in Scandinavisch landen gebruikt. Keralit biedt u nu de mogelijkheid om te kiezen tussen verticale en horizontale gevelbekleding. De 2 sponningdeel modellen van Keralit gevel- en dakrandpanelen kunnen zowel verticaal als horizontaal worden gemonteerd. Hierdoor kunt u uw woning een totaal anders uitstraling geven. Het potdeksel model is alleen te gebruiken als horizontale gevelbekleding. Keralit is hierdoor erg geschikt als gevelbekleding voor uw borstwering of dakkapel.

10 jaar garantie ook op uw verticale gevelbekleding!

Natuurlijk is verticale gevelbeplating van Keralit ook erg betrouwbaar en waardevast. Ook hier op krijgt u maar liefst 10 jaar garantie! Wist u dat Keralit al meer dan 15 jaar probleemloos als gevelbekleding wordt toegepast en marktleider is in Nederland? Overtuig uzelf en vraag via deze website gratis Keralit kleurmonsters aan of plaats gelijk een vrijblijvende offerte! U kunt ook direct en vrijblijvend verkoopadressen aanvragen van Keralit dealers bij u in de buurt. Keralit gevel- en dakrandpanelen de duurzame oplossing voor uw woning.