Gevelbeplating

Gevelbeplating is er in diverse soorten en maten. Deze hebben als doel het tegen weer en wind beschermen van uw gevel. Tevens dient het er nog fraai uit te zien zodat uw huis of project een lust voor het oog is. En misschien nog wel het belangrijkste van alles: u wilt er geen omkijken meer naar hebben. Keralit biedt op al deze vraagstukken diverse alternatieven om uw gevel te voorzien van de beste gevelbekleding.

Hét alternatief  op kunststof gevelbeplating

Het alternatief voor gevelbeplating zijn kunststof gevelpanelen. Deze worden vaak toegepast als houtvervanger, zien eruit als hout, maar hebben niet meer de nadelen van hout. U hoeft nooit meer te schilderen en uw gevel blijft jarenlang beschermt. Alleen of en toe een sopje en uw gevel heeft weer een schitterende uitstraling. Keralit is marktleider op het gebied van kunststof gevelbekleding en is verkrijgbaar in een aantal modellen zoals bijvoorbeeld het sponningdeel of  potdekseldeel (zweeds rabat). Sponningdelen kunnen zowel horizontaal als verticaal worden gemonteerd en potdeksel delen kunnen alleen worden gebruikt als verticale gevelbekleding.

Geen kunststof gevelbeplating, maar Keralit.

Keralit gevel- en dakrandpanelen zijn van een robuuste kunststof en zijn ongevoelig voor kromtrekking. Door de gerenommeerde toplaag van Renolit blijft uw gevel jarenlang beschermt tegen weer wind. Vandaar dat u 10 jaar garantie krijgt op Keralit gevelbeplating. Overtuig uzelf en vraag via deze website gratis Keralit kleurmonsters aan of plaats gelijk een vrijblijvende offerte! Keralit gevel- en dakrandpanelen de duurzame oplossing voor bijvoorbeeld uw borstwering of dakkapel.