Soorten gevelbekleding

Er zijn heel veel verschillende soorten gevelbekleding verkrijgbaar. U moet hierbij denken aan Zweeds rabat, potdeksel, verticale gevelbekledinggevelbeplating, rabatdelen, kunststof schroten, vlotdelen en ga zo maar door. Keralit is al meer dan 15 jaar een begrip op het gebied van kunststof gevelbekleding. Met Keralit krijgt uw woning een blijvend mooie afwerking. Geen afbladderende verflagen, kleur of glansverlies, maar stijlvolle gevelelementen.

3 verschillende soorten gevelbekleding

Keralit gevelpanelen zijn beschikbaar in 3 verschillende soorten gevelbekleding. Bent u aan het kijken voor gevelrenovatie met een klassieke uitstraling dan kunt u kiezen voor het potdeksel model of voor de sponningdeel 143. Heeft u meer een moderne uitstraling voor uw woning nodig kijk dan eens naar ons nieuwe sponningdeel 190. Keralit gevelbekleding is een duurzame oplossing voor uw woning. De oersterke basis van Keralit bestaat uit gerecyclede materialen. Er hoeft geen boom voor gekapt te worden en het verbruik van grondstoffen blijft tot een minimum beperkt.

Gratis kleurmonsters

U kunt eenvoudig kleurmonsters aanvragen van de verschillende soorten gevelbekleding. Dat kan geheel kosteloos via deze website. Eenvoudig een offerte aanvragen behoort ook tot de mogelijkheden. Een aanvraag neemt maar enkele minuten in beslag en u heeft de kleurstalen binnen een mum van tijd in huis. U kunt ook direct verkoopadressen ontvangen van Keralit dealers bij u in de buurt.