Gevel vervangen

U wilt uw houten gevel vervangen? Kijk dan niet verder en kies voor kunststof gevelbekleding van Keralit. Keralit is de duurzame oplossing voor uw gevel. Bekijk hieronder de vele mogelijkheden voor het vervangen van uw gevel.

Kunststof gevelbekleding om uw gevel te vervangen

Met kunststof gevelbekleding van Keralit kunt u uw gevel vervangen en voorzien van een prachtige uitstraling. De diverse modellen en de tientallen kleuren zorgen ervoor dat Keralit altijd bij uw woning past en dat u er geen omkijken meer naar heeft.

Verschillende modellen om uw gevel te vervangen

Keralit heeft verschillende soorten kunststof gevelbekleding zoals bijvoorbeeld sponningdelen in diverse groottes. Het voordeel van het sponningdeel is dat deze zowel horizontaal als verticaal te gebruiken is. Er zijn ook nog potdekseldelen die als alternatief kunnen dienen voor houten gevelbekleding. Het voordeel ten opzichte van hout is dat u klaar bent met elke keer uw gevel schilderen! Het enige gevelonderhoud wat bij Keralit nog nodig is voor een schitterende gevel is zo nu en dan een sopje. Zo kunt u nu echt genieten van uw woning.

10 jaar garantie op uw gevel!

Keralit gevelbekleding is ook nog eens erg betrouwbaar en waardevast. U krijgt maar liefst 10 jaar garantie! Wist u dat Keralit al meer dan 15 jaar probleemloos als gevelbekleding wordt toegepast en marktleider is in Nederland? Mocht u nog twijfelen over welke kleur uw gevel te bekleden, vraag dan hier gratis kleurmonsters of hier een offerte aan om direct gevelrenovatie prijzen op te vragen van Keralit gevel- en dakrandpanelen.