Gevel schilderen

U wilt ook nooit meer uw gevel schilderen? Om de 5 jaar weer die ladder op voor het schuren en schilderen van alle houten delen. Dit is nu verleden tijd met gevelbekleding van Keralit. Met Keralit krijgt uw woning een blijvend mooie afwerking. Nooit meer uw gevel vervangen of opnieuw uw gevel bekleden, maar stijlvolle gevels en dakranden die er altijd verzorgd uitzien.

Een sopje in plaats van uw gevel schilderen.

Zo nu en dan een sopje, meer gevelonderhoud komt er niet bij kijken. De kwaliteit is gegarandeerd met maar liefst 10 jaar leveranciersgarantie. De oersterke basis van Keralit bestaat uit gerecyclede kunststoffen. Er hoeft geen boom voor gekapt worden en het verbruik van grondstoffen blijft tot een minimum beperkt. Een prettig idee voor wie hecht aan duurzaam materiaal gebruik.

Gevel schilderen verleden tijd

Een eigen woning is een kostbaar bezit. En heel persoonlijk: vertelt wie u bent, hoe u leeft en waar u om geeft. Maar uw huis is ook een waardevolle investering. Met Keralit gevel- en dakrandpanelen zorgt u goed voor uw woning en voor u zelf. Want Keralit materialen zijn verbluffend mooi en onverwoestbaar. Dat betekent voor nooit meer de gevel schilderen. Bekijk nu ons assortiment en vraag direct gratis kleurmonsters aan. Benieuw naar de gevelrenovatie prijzen van Keralit, vraag dan nu direct verkoopadressen aan.