Gevelrenovatie prijzen

Op zoek naar een alternatief voor de hoge gevelrenovatie prijzen? Keralit gevelbekleding is de oplossing voor de hoge gevelrenovatie prijzen. Met Keralit heeft geen gevelonderhoud meer aan uw woning, alleen af en toe een sopje is genoeg voor een schitterend resultaat. Kijk hieronder voor de 3 verschillende modellen Keralit gevel- en dakrandpanelen.

Hoge gevelrenovatie prijzen

De prijzen om uw gevel bekleden met kunststof gevelbekleding kunnen heel interessant zijn. Ook zo klaar met uw gevel schilderen? Doordat Keralit  jarenlang meegaat en u niet meer hoeft te schilderen is er sprake van een terugverdientijd. Daardoor is de prijs van kunststof gevelbekleding gunstiger dan om de 5 jaar hoge kosten te maken voor gevelrenovatie. Keralit kunststof gevelbekleding heeft een terugverdientijd en is daardoor op langere termijn goedkoper.

10 jaar garantie op Keralit gevebekleding!

Keralit gevel- en dakrandpanelen zijn van een robuuste kunststof en zijn ongevoelig voor kromtrekking. Door de gerenommeerde toplaag van Renolit blijft uw gevel jarenlang beschermt tegen weer wind. Vandaar dat u 10 jaar garantie krijgt op Keralit gevel- en dakrandbekleding. Klik hier voor gratis kleurmonsters. Bent u al overtuigd van de kwaliteiten en wilt u direct uw gevel vervangen met Keralit gevel- en dakrandpanelen vraag dan hier verkoopadressen aan van dealers bij uw in de buurt.