Gevel bekleden

Uw gevel bekleden met gevelpanelen van Keralit is de duurzame oplossing voor het onderhoud van uw huis. Keralit gevelbekleding is beschikbaar in 3 verschillende modellen en meer dan 30 kleuren.

Terugverdientijd met uw gevel bekleden

De investering voor het bekleden van uw gevel kunnen heel interessant zijn. Bent u ook zo klaar met uw gevel schilderen? Doordat Keralit jarenlang meegaat en u niet meer hoeft te schilderen is er sprake van een terugverdientijd. Daardoor is de prijs van kunststof gevelbekleding op den duur gunstiger dan houten alternatieven die onderhoud nodig hebben. Keralit kunststof gevelbekleding heeft een terugverdientijd en is daardoor op langere termijn goedkoper.

Gevel bekleden met Keralit gevel- en dakrandpanelen

Geniet van uw woning, laat uw gevel bekleden met Keralit gevel- en dakrandpanelen. Het enige gevelonderhoud wat een woning met Keralit nodig heeft is zo af en toe een sopje!

Prijzen gevelbekleding en offerte aanvragen

Voor een goede prijsvergelijking voor het bekleden van uw gevel kunt op deze website een offerte aanvragen. U krijgt dan de Keralit gevelrenovatie prijzen die passen bij uw project. Ook kunt u kleurstalen aanvragen, zodat u zelf kunt ervaren dat de kunststof gevelbekleding van Keralit de beste prijs / kwaliteit heeft. Wilt u direct uw gevel vervangen door Keralit gevel- en dakrandpanelen dan kunt u hier verkoopadressen aanvragen van dealers bij u in de buurt.