Gevelrenovatie

U bent op zoek naar gevelrenovatie? Bekijk hieronder de mogelijkheden van Keralit gevelbekleding. Snel en vakkundig uw gevel renoveren zonder hak en breekwerk. U heeft direct resultaat en hoeft niet meer te stucen en te schilderen.

Kunststof gevelbekleding in plaats van gevelrenovatie

Is uw houten gevel toe aan gevelrenovatie? Waarom dit om de 5 jaar laten vervangen terwijl je met Keralit gevelbekleding in 1 keer klaar bent. Nooit meer uw gevel schilderen, nooit meer hoge gevelrenovatie prijzen voor de onderhoud van uw gevel. Alleen nog af en toe een sopje en Keralit gevelbekleding is weer als nieuw.

Nooit meer gevelrenovatie

Gevelpanelen worden in de volksmond ook wel kunststof schroten of rabatdelen genoemd. Er zijn vele soorten gevelbekleding en diverse mogelijkheden voor verschillende materialen gevelbekleding. Keralit is een duurzaam en milieuvriendelijk gevel- en dakrandproduct dat gemaakt wordt van gerecyclede kunststoffen. Het is zelfs ongevoelig voor kromtrekking onder invloed van vocht of warmte en aantasting door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen tevens. Daarnaast wordt Keralit geleverd in en uitgebreide kleurenpallet en is het onderhoudsarm. Keralit de oplossing voor het bekleden van uw gevel.

10 jaar garantie op Keralit gevebekleding!

Keralit gevel- en dakrandpanelen zijn van een robuuste kunststof en zijn ongevoelig voor kromtrekking. Door de gerenommeerde toplaag van Renolit blijft uw gevel jarenlang beschermt tegen weer wind. Vandaar dat u 10 jaar garantie krijgt op Keralit gevel- en dakrandbekleding. Klik hier voor gratis kleurmonsters.