Kunststof rabatdelen

Naast de welbekende houten rabatdelen en de red cedar rabatdelen zijn de kunststof rabatdelen al jarenlang gemeengoed. Er zijn vele maten en soorten. Een kenmerk van rabatdelen is dat ze alleen horizontaal toegepast kunnen worden. Er zijn tegenwoordig een aantal alternatieve modellen die goed aansluiten bij deze tijd. Hieronder ziet u de 3 verschillende modellen gevelbekleding van Keralit. Door de keuze uit 3 modellen gevelbekleding is er voor elke type huis een passende oplossing.

Verschillende modellen gevelbekleding

Keralit gevelbekleding heeft bijvoorbeeld sponningdelen in plaats van rabatdelen. Het voordeel van het sponningdeel is dat deze zowel horizontaal als verticaal te gebruiken is. Het sponningdeel is herkenbaar aan de sponning die zorgt voor een mooie en strakke lijnen. Keralit gevelbekleding heeft 2 verschillende modellen sponningdeel, de 143 mm is het klassieke model en nieuw is de sponningdeel 190 mm. Deze grotere panelen geven uw woning een strak en moderne uitstraling.

Alternatief kunststof rabatdelen

Keralit gevel- en dakrandpanelen zijn verkrijgbaar in drie modellen en tientallen kleuren. Deze kleuren bestaan uit unikleuren en houtstructuren. Alle kleuren zijn leverbaar met natuurgetrouwe houtnerf. De unikleuren zijn ook nog eens leverbaar in een matte folie voor een trendy uitstraling. Vraag nu gratis kleurmonsters aan van kunststof rabatdelen en kijk welke kleur en structuur het beste bij u past.