Houten rabatdelen

Houten rabatdelen bestaan al tientallen jaren als gevelbekleding. Een nadeel van houten rabatdelen is dat ze behoorlijk wat onderhoud nodig hebben. Er zijn tegenwoordig een aantal alternatieve kunststof rabatdelen en red cedar rabatdelen op de markt die zeer onderhoudsarm zijn. Keralit gevel- en dakrandpanelen beschikt over 3 verschillende modellen gevelbekleding. Hierdoor is er voor elke type woning een passend kunststof alternatief.

Verschillende modellen gevelbekleding

Keralit gevelbekleding heeft bijvoorbeeld sponningdelen in diverse afmetingen. Het voordeel van het sponningdeel is dat deze zowel horizontaal als verticaal te gebruiken is. Er zijn ook nog potdekseldelen die als alternatief kunnen dienen voor houten rabatdelen. Het voordeel ten opzichte van hout is dat ze nooit meer geschilderd hoeven te worden! Alleen af en toe een sop is genoeg om uw woning weer een schitterende uitstraling te geven.

Houten rabatdelen versus kunststof

Keralit gevel- en dakrandpanelen zijn verkrijgbaar in tientallen kleuren. Deze kleuren bestaan uit unikleuren en houtstructuren. Alle kleuren zijn leverbaar met natuurgetrouwe houtnerf. Het voordeel van Keralit ten opzichte van houten rabatdelen is dat ze meteen klaar zijn en nooit meer geschilderd hoeven te worden. Wilt u het verschil zelf eens zien? Vraag nu gratis kleurmonsters aan en kijk welk model, kleur en structuur het beste bij u past.