Kunststof gevelpanelen

Met kunststof gevelpanelen van Keralit krijgt uw woning een blijvend mooie afwerking. Geen afbladderende verflagen, kleur of glansverlies, maar stijlvolle kunststof gevelpanelen die er altijd verzorgd uitzien. Zo nu en dan een sopje, meer onderhoud komt er niet bij kijken! De oersterke basis van Keralit bestaat uit gerecyclede kunststoffen. Er hoeft geen boom voor gekapt worden en het verbruik van grondstoffen blijft tot een minimum beperkt.

Duurzame kunststof gevelpanelen

Keralit is duurzame en milieuvriendelijke gevelbekleding dat gemaakt wordt van gerecyclede kunststoffen. Het is zelfs ongevoelig voor kromtrekking onder invloed van vocht of warmte en aantasting door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. Keralit wordt geleverd in een uitgebreid kleurenpalet en is het onderhoudsarm. Deze eigenschappen maken de kunststof gevelpanelen van Keralit uitermate geschikt voor toepassing bij gevelrenovatie en nieuwbouwprojecten in de woning-, recreatie-, en utiliteitsbouw.

34 verschillende kleuren kunststof gevelpanelen

De kunststof gevelpanelen zijn nu voor u beschikbaar in tientallen verschillende kleuren. U kunt kiezen tussen uni-kleuren en kunststof gevelpanelen met houtstructuur. Deze kunststof gevelpanelen met houtstructuur zijn bijna niet van echt te onderscheiden. De uni-kleuren geven uw huis een rustige en strakke uitstraling. Keralit kunststof gevelpanelen zijn beschikbaar in 3 verschillende modellen. Hierdoor is er altijd een passende oplossing voor uw woning. Vraag hier direct gratis kleurmonsters aan.

Verkoopadressen kunststof gevelpanelen

De kunststof gevelpanelen van Keralit zijn in heel Nederland verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een Keralit verkoopadres bij u in de buurt gebruik dan onze handige verkoopadressen tool. Vul u postcode en emailadres in en ontvangen de 3 dichtstbijzijnde Keralit verkoopadressen. Vraag nu hier direct verkoopadressen van Keralit gevel- en dakrandpanelen dealers bij u in de regio aan.