Gevelpanelen

Voor de waarde van uw huis is de keuze voor de juiste gevelpanelen van groot belang. U wilt echter zo min mogelijk onderhoud en het liefst nooit meer schilderen. Bovendien wilt u kunnen kiezen uit een ruim assortiment aan kleuren. De kunststof gevelpanelen moet lang meegaan en het liefst ook nog milieuvriendelijk zijn. Met Keralit gevel- en dakrandpanelen krijgt uw woning een blijvend mooie afwerking. Geen afbladderende verflagen, kleur of glansverlies, maar stijlvolle gevelelementen die er altijd verzorgd utizien. Zo nu en dan een sopje, meer onderhoud komt er niet bij kijken. De kwaliteit is gegarandeerd met maar liefst 10 jaar leveranciersgarantie.

3 modellen gevelpanelen

Keralit heeft 3 verschillende modellen gevelpanelen voor u. Bent u bezig met gevelrenovatie van uw klassiek of landelijk woning dan zijn de potdeksel en sponningdeel 143 ideaal geschikt voor u. Bent u op zoek naar een gevelpaneel voor een moderne woning dan kiest u automatisch voor het Keralit sponningdeel 190 mm. Dit schitterende model heeft gevelpanelen van maar liefst 190 mm hoog. Gevelpanelen worden in de volksmond ook wel kunststof schroten of rabatdelen genoemd. Er zijn vele soorten gevelbekleding en diverse mogelijkheden voor verschillende materialen.

Gevelpanelen modelvergelijker

Bent u er nog niet helemaal uit? Gebruik dan onze model vergelijker voor alle specifieke kenmerken en eigenschappen van onze verschillende gevelpanelen. Klik hier om de modelvergelijker te bekijken. Wilt u direct gratis kleurmonsters aanvragen van onze gevelpanelen dan kunt u deze hier vinden.