Red cedar gevelbekleding

Keralit beschikt nu over 3 verschillende kleuren red cedar gevelbekleding. Je hebt nu dus de voordelen van kunststof met de schitterende kleuren van red cedar. Red cedar gevelbekleding is verkrijgbaar als sponningdeel. Het sponningdeel wordt al decennia met succes toegepast in de Nederlandse woningmarkt. De panelen zijn voorzien van een veer en groef en daardoor kunnen ze blind geschroefd worden. Hierdoor behoren schroef- en boorgaten tot het verleden. U heeft de keuze uit verschillende materialen gevelbekleding, u moet hierbij bijvoorbeeld denken aan kunststof gevelbekledinghouten gevelbekledingaluminium gevel, en steen.

Red cedar gevelbekleding met houtstructuur

Net zoals de houten red cedar gevelbekleding zit er in de Keralit gevelbekleding ook houtstructuur. Deze structuur is zo verfijnd dat het niet van echt te onderscheiden is. De toplaag bestaat uit het in de bouwwereld zeer bekende Renolit. Deze toplaag heeft in de professionele bouwwereld een goede naam opgebouwd op het gebied van kwaliteit en kleurechtheid. Nog een voordeel van Keralit gevelbekleding.

Red cedar kleurmonsters

Overtuig uzelf van de levensechtheid van de houstructuren van Keralit gevel- en dakrandpanelen. Er zijn 3 verschillende soorten red cedar gevelbekleding modellen direct uit voorraad leverbaar. Vraag hier direct gratis kleurmonsters aan. Bent u al overtuigd van de levensechtheid van de houtstructuren van Keralit gevel- en dakrandpanelen vraag dan hier direct verkoopadressen aan van dealers bij u uit de buurt.