Houten gevelbekleding

Houten gevelpanelen bestaan al tientallen jaren als gevelbekleding. Een nadeel van houten gevelbekleding is dat ze behoorlijk wat onderhoud nodig hebben.  U heeft de keuze uit verschillende materialen gevelbekleding, u moet hierbij bijvoorbeeld denken aan kunststof gevelbekledingaluminium gevel, steen en red cedar gevelbekleding.

Verschillende modellen voor houten gevelbekleding

Keralit heeft verschillende soorten kunststof gevelbekleding zoals bijvoorbeeld sponningdelen in diverse groottes. Het voordeel van het sponningdeel is dat deze zowel horizontaal als verticaal te gebruiken is. Er zijn ook nog potdekseldelen die als alternatief kunnen dienen voor houten gevelbekleding. Het voordeel ten opzichte van hout is dat ze nooit meer geschilderd hoeven te worden! Het enige onderhoud wat bij Keralit nog nodig is voor een schitterende gevel is zo nu en dan een sopje. Zo kunt u nu echt genieten van uw woning.

Houten gevelbekleding vs kunststof gevelbekleding

Keralit gevel- en dakrandpanelen zijn verkrijgbaar in tientallen kleuren. Deze kleuren bestaan uit unikleuren en houtstructuren. Alle kleuren zijn leverbaar met natuurgetrouwe houtnerf. Het voordeel van Keralit ten opzichte van houten gevelbekleding is dat ze meteen klaar zijn en nooit meer geschilderd hoeven te worden. Wilt u het verschil zelf eens zien? Vraag nu gratis kleurmonsters aan en kijk welk model, kleur en structuur het beste bij u past. Wilt u direct prijzen houten gevelbekleding ontvangen vraag dan nu direct verkoopadressen aan.