Materiaal gevelbekleding

Welk soort materiaal gevelbekleding is geschikt voor uw woning? Dit is een vraag die vaak aan ons wordt gesteld. U heeft de keuze uit verschillende materialen gevelbekleding, u moet hierbij bijvoorbeeld denken aan kunststof gevelbekleding, houten gevelbekleding, aluminium gevel, steen en red cedar gevelbekleding. Keralit gevel- en dakrandpanelen zijn gemaakt uit hoogwaardige kunststoffen. Hierdoor is gevelbekleding van Keralit erg duurzaam.

Materiaal gevelbekleding gekozen? Nu het model!

Bij Keralit gevel- en dakrandpanelen heeft u de keuze uit 3 verschillende modellen gevelbekleding. Het potdeksel model heeft een klassieke uitstraling hierdoor krijgt het een erg chique uitstraling. Dit model is beschikbaar in 11 verschillende kleuren en is perfect schikt voor gevelrenovatie. Verder heeft Keralit 2 verschillende soorten sponningdeel modellen, de 143 mm en 190 mm. De sponningdeel 143 is het traditionele model van Keralit, al meer dan 15 jaar een begrip in de markt. Dit model is beschikbaar in meer dan 30 verschillende kleuren. Gevelpanelen worden in de volksmond ook wel kunststof schroten of rabatdelen genoemd. Er zijn vele soorten gevelbekleding en diverse mogelijkheden voor verschillende materialen.

Gratis kleurmonsters

Bent u benieuwd naar de verschillende modellen van Keralit? Klik dan hier om direct gratis kleurmonsters aan te vragen. U kunt u hier vrijblijvend een offerte plaatsen. Bent u al overtuigd van de kwaliteit van Keralit klik dan hier om direct verkoopadressen op te vragen in uw regio.