Kunststof windveren

De kunststof windveren van Keralit zijn direct waarde verhogend voor uw woning. Nooit meer last van afbladderende verflagen, kleur of glansverlies, maar stijlvolle kunststof windveren die er altijd verzorgd uitzien.

Duurzame kunststof windveren

De oersterke basis van kunststof windveren van Keralit bestaat uit gerecyclede kunststoffen. Er hoeft geen boom voor gekapt worden zoals bij een houten windveer en het verbruik van grondstoffen blijft tot een minimum beperkt. Een prettig idee voor wie hecht aan duurzaam materiaal gebruik voor zijn woning. De windveren van Keralit zijn beschikbaar in meer dan 10 verschillende kleuren en modellen. U kunt nu direct gratis en vrijblijvend kleurmonsters aanvragen van Keralit gevel- en dakrandpanelen.

10 jaar garantie op uw kunststof windveren!

Keralit kunststof windveren zijn ook nog eens erg betrouwbaar en waardevast. U krijgt maar liefst 10 jaar garantie! Wist u dat Keralit al meer dan 15 jaar probleemloos als windveren wordt toegepast en marktleider is in Nederland? Vraag gratis kleurmonsters of een offerte aan en overtuig uzelf van de vele voordelen van Keralit kunststof windveren. De windveren zijn in heel Nederland verkrijgbaar. Wilt u zelf u windveer vervangen? Vraag dan hier gratis verkoopadressen aan, kies voor verkoopadressen zonder montage als u de windveren zelf wilt plaatsen.