Windveer

Een windveer is goed zichtbaar op een huis, daarom is het belangrijk dat de windveer goed is onderhouden. Dit betekend om de 5 jaar schuren en verven van de houten windveer. Met een kunststof windveren van Keralit is dit verleden tijd! Doordat de windveren van kunststof zijn, heeft u bijna geen onderhoud meer, alleen af en toe een sopje en de windveren zijn weer als nieuw.

Verschillende kleuren voor uw windveer

Keralit beschikt over meer dan 10 verschillende kleuren. Hierdoor is er voor elk type huis wel een geschikte kleur. Voor een moderne afwerking kiest u voor de standaard windveer van Keralit, wilt u meer een landelijk uitstraling dan gebruikt u de speciale sierlijst van Keralit. Bekijk hier de vele mogelijkheden van de windveer van Keralit. Als u direct gratis kleurmonsters wilt ontvangen kunt u deze hier aanvragen.

Zelf uw windveer vervangen of dit laten doen?

Keralit is verkrijgbaar in heel Nederland. Bent u op zoek naar een Keralit verkoopadres bij u in de buurt gebruik dan onze handige verkoopadressen tool. Vul u postcode en emailadres in en ontvangen de 3 dichtstbijzijnde Keralit verkoopadressen. Wilt u zelf uw windveer vervangen? Vraag dan verkoopadressen zonder montage aan. Vraag nu direct verkoopadressen aan.