Kunststof boeidelen

Kunststof boeidelen zijn de oplossing voor uw schilder probleem. Uw heeft geen zin om uw gevel om de 5 jaar te gaan schilderen? Kies dan voor kunststof boeidelen van Keralit. Nooit meer schilderen alleen af en toe een sopje en uw huis is weer als nieuw.

Kunststof boeidelen of houten boeidelen?

Het voordeel van kunststof boeidelen ten opzichte van houten boeidelen is natuurlijk het weinige onderhoud hiervan. Ook zijn kunststof boeidelen ongevoelig voor kromtrekking door vocht of aantasting van schimmels en andere rottingsprocessen. Door deze eigenschappen zijn kunststof boeidelen uitermate geschikt voor uw woning. Keralit kunststof boeidelen zijn geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. Keralit dakrandpanelen zijn beschikbaar in meer dan 10 verschillende soorten kleuren. Voor een overzicht van de kleuren klik hier.

Waar zijn de kunststof boeidelen te koop?

De kunststof boeidelen van Keralit zijn in heel Nederland verkrijgbaar. Wilt u niet zelf uw boeidelen vervangen? Gebruik dan onze handige verkoopadressen tool. Vul u postcode en emailadres in en ontvangen de 3 dichtstbijzijnde Keralit verkoopadressen met en zonder montage. Vraag nu direct verkoopadressen aan. U kunt nu ook eenvoudig kleurmonsters aanvragen van alle beschikbare modellen en kleuren. Dat kan geheel kosteloos via deze website. Eenvoudig een offerte aanvragen behoort ook tot de mogelijkheden.