Boeidelen

Keralit is beschikbaar in meer dan 10 verschillende kleuren! Door kunststof boeidelen van Keralit te gebruiken krijgt uw dak een schitterende uitstraling. Houten boeidelen zijn altijd onderhoud nodig je zult ze eens in de 5 jaar moeten schilderen, door de duurzaamheid van Keralit is onderhoud niet nodig, alleen af en toe een sopje is voldoende voor de boeidelen van Keralit. Nu kunt u echt zorgeloos genieten van uw woning.

Verschillende kleuren boeidelen

De toplaag van de boeidelen en hulpprofielen zijn afgewerkt met in de bouwwereld zeer bekende Renolit. Renolit staat bekend om haar kwaliteit en kleurechtheid. Overtuig uzelf van de levensechte houtstructuren van Keralit gevel- en dakrandpanelen. Keralit is erg betrouwbaar en waardevast. U krijgt maar liefst 10 jaar garantie op Keralit gevel- en dakrandpanelen!

Makkelijke te monteren boeidelen

Door het unieke clipsysteem van Keralit zijn de boeidelen onzichtbaar te bevestigen. Door de lange lengte zijn ze vaak uit een stuk te monteren, u heeft nu geen last van naden. Vraag nu gratis kleurmonsters aan van Keralit. Wilt u niet zelf uw boeidelen vervangen? Vraag dan hier verkoopadressen met montage aan.