Houten boeiboord

Op zoek naar een alternatief voor uw houten boeiboord? Kunststof boeidboorden zijn de oplossing voor uw probleem. Uw heeft geen zin om uw gevel om de 5 jaar te gaan schilderen? Kies dan voor kunststof boeidboorden van Keralit. Nooit meer schilderen alleen af en toe een sopje en uw huis is weer als nieuw.

Kunststof boeiboord of houten boeiboord?

Het voordeel van een kunststof boeiboord is natuurlijk het onderhoud hiervan. Ook is de kunststof boeiboord ongevoelig voor kromtrekking door vocht of aantasting van schimmels en andere rottingsprocessen. Door deze eigenschappen zijn de kunststof boeiboorden uitermate geschikt voor uw woning. Renovatie of nieuwbouw kunststof boeiboorden van Keralit zijn voor elke toepassing geschikt. Keralit dakrandpanelen zijn beschikbaar in meer dan 10 verschillende soorten kleuren. Voor een overzicht van de kleuren klik hier.

Waar zijn de kunststof boeiboorden te koop?

De kunststof boeiboorden van Keralit zijn in heel Nederland verkrijgbaar. Wilt u niet zelf uw boeiboord vervangen? Gebruik dan onze handige verkoopadressen tool. Vul u postcode en emailadres in en ontvangen de 3 dichtstbijzijnde Keralit verkoopadressen met en zonder montage. Vraag nu direct verkoopadressen aan. U kunt nu ook eenvoudig kleurmonsters aanvragen van alle beschikbare modellen en kleuren. Dat kan geheel kosteloos via deze website. Eenvoudig een offerte aanvragen behoort ook tot de mogelijkheden.