Boeiboord

Keralit is beschikbaar in meer dan 10 verschillende kleuren! Door de kunststof boeiboorden van Keralit te gebruiken krijgt uw dak een schitterende uitstraling. Een houten boeiboord heeft altijd onderhoud nodig je zult het eens in de 5 jaar moeten schilderen, door de duurzaamheid van Keralit is onderhoud niet nodig, alleen af en toe een sopje is voldoende voor de boeiboorden van Keralit.

Boeiboord in verschillende kleuren mogelijk

Keralit is beschikbaar in meer dan tien verschillende kleuren. De toplaag vande boeiboord en hulpprofielen zijn afgewerkt met in de bouwwereld zeer bekende Renolit. Renolit staat bekend om haar kwaliteit en kleurechtheid. Overtuig uzelf van de levensechte houtstructuren van Keralit gevel- en dakrandpanelen. Keralit is erg betrouwbaar en waardevast. U krijgt maar liefst 10 jaar garantie op Keralit gevel- en dakrandpanelen!

Makkelijke te monteren boeiboord

Door het unieke clipsysteem van Keralit is de boeiboord onzichtbaar te bevestigen. Door de lange lengte zijn ze vaak uit een stuk te monteren, u heeft nu geen last van naden. Wilt u niet zelf uw boeiboord vervangen? Vraag dan hier verkoopadressen met montage aan.

10 jaar garantie op een boeiboord!

Keralit  is ook nog eens erg betrouwbaar en waardevast. U krijgt maar liefst 10 jaar garantie! Wist u dat Keralit  al meer dan 15 jaar probleemloos als boeiboorden wordt toegepast en marktleider is in Nederland? Wilt u een gratis kleurmonsters ontvangen van een boeiboord? Klik hier en vraag binnen 4 stappen een monsters aan.